JV-Raszter Kft.
viber_kép_2019-06-20_08-40-44.jpg

Cégünk múltja 1994-ig nyúlik vissza, amikor egyéni vállalkozás formájában kezdtünk el saját készítésű gépekkel térkövet gyártani.

Piacra lépésünk után az igény a termékeinkre egyre nőtt, ami arra ösztönzött, hogy gyártókapacitásunkat és termékválasztékunkat folyamatosan bővítsük. 1997-ben cégformát váltottunk, új céget alapítottunk JV-Raszter Kft. néven.

Betonelemgyártó gépeinket egyre nagyobbra, korszerűbbre cseréltük, majd saját magunk építettünk egy nagyteljesítményű, teljesen autómata gépsort keverőteleppel együtt, mellyel hatékonyan, pár fővel tudtuk gyártani a legjobb minőségű betontermékeket, és a modern kor igényeinek leginkább megfelelő térköveket.

 

2015-ben profilt váltottunk: abbahagytuk a termékgyártást, és gépek, fémszerkezetek gyártására összpontosítottunk. A betonelemgyártásban szerzett 20 éves tapasztalat segít abban, hogy a betonipar részére tervezett és gyártott berendezéseink a leggazdaságosabban, a legkorszerűbb technikákat felhasználva szolgálják a fejlődést.

A JV-Raszter Kft egy 100%-ban magyar tulajdonú ipari és kereskedelmi kft. Telephelyünk Kecskemét-Hetényegyházán helyezkedik el, itt történik a termékeink tervezése és gyártása, helyix munkaerő-, és tudásbázis alkalmazásával.

   

A cég története 1994-ben kezdődött, ekkor indult elődje, az az egyéni vállalkozás, amely saját tervezésű és készítésű gépekkel térkövet gyártásba kezdett. A piac nagyon jól fogadta a termékeinket, az igény rájuk egyre nőtt, ami arra ösztönzött, hogy gyártókapacitásunkat és termékválasztékunkat folyamatosan bővítsük a folyamatos fejlődés és bővülés eredmény az lett, hogy 1997-ben cégformát váltottunk, új céget alapítottunk JV-Raszter Kft. néven.

Betonelemgyártó gépeinket egyre nagyobbra, korszerűbbre cseréltük, majd saját magunk építettünk egy nagyteljesítményű, teljesen automata gépsort keverőteleppel együtt, mellyel hatékonyan, pár fővel tudtuk gyártani a legjobb minőségű betontermékeket, és a modern kor igényeinek leginkább megfelelő térköveket.

 

Tervezünk és gyártunk lakatosipari megoldásokat továbbá az autóipar (Mercedes-Benz Hungary) és az építőipar részére is. Vállalunk térkövezést tervezéssel és lerakással együtt.

Készítünk lakatosipari termékeket a lakosság részére is, kapukat, előtetőket, burkolásokat.

Profil 1.jpg

Ügyvezetö - Gépészmérnök

Jávorka Zsolt

+36(30)9639450