"Térburkoló kövek lépésről-lépésre"

preload

Tetra XXL Kagylóbarna

Tetra XXL Kagylóbarna Burkolólap

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

Tetra XL Kagylószürke térkő

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XL Kagylóbarna

Tetra XL Kagylóbarna térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Pannónia Mokka B13

Pannónia Mokka B13 térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Tetra Mediterrán

 

térkő

 

Tetra burkolólap Kagylóbarna

 

Térkő

 

akciós ár: 3810 Ft/M2

Tetra Kombi Kagylóbarna

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XXL Kagylóbarna

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Vezúv Krémnarancs

 

térkő

 

lista ár: 4318 Ft/M2

Vezúv antik Homoksárga

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Pannónia Melange B11

 

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Pannónia antik Őzbarna

 

térkő

 

akciós ár: 4445 Ft/M2

Lagúna Antracit

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Hágó Szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Korall szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Kerti Szegélykő

 

vörös

 

akciós ár: 762 Ft/db

Gyephézagos Szürke

 

térkő

 

lista ár: 3048 Ft/M2

Növénytámfalelem

 

Agyagbarna

 

akciós ár: 826 Ft/db

Térkövek előnyei

Minden érv a térkő mellett szól

Az elmúlt években, évtizedekben látványosan elterjedt a térkövezés. Családok, cégek sokasága ismerte fel a térkő előnyeit, és döntött a különböző stílusú térburkolatok mellett.


Az év minden napján megbízható

A térkő előnyös tulajdonságainak köszönhetően télen-nyáron flexibilis. Évtizedeken át kifogástalan marad, a mozgásteréből adódóan sem fagyásra, sem nagyobb erő hatására nem reped vagy sérül meg. A térkő nagy szilárdságú betonból készül, így kopásállósága kimagasló. A betonjárdával ellentétben a térkő nagyobb hőmérséklet-ingadozásra sem repedezik be, töredezik meg vagy porlad le egy-egy darabja.


Kiváló vízelvezető

A térkő vízelvezetése kiváló, a hézagai elnyelik az esővizet. A tökéletes vízelvezetést tovább segítik a burkolat fektetésénél térkőből kialakított hajlatok, vápák. Emellett nagyobb, egybefüggő térburkolatoknál a vízelvezetést folyókák, csatornák beépítése teszi teljessé.


Könnyen bontható

A térkő bármikor javítható, bontható. Előfordulhat, hogy a térburkolat alatt elhelyezett víz- vagy gázvezeték eltörik, a villamos- vagy távközlési kábel elromlik. A betonnal ellentétben a térkő könnyedén felszedhető, bontható. A javítás egyszerűen elvégezhető, majd a végén a térkő az eredetivel megegyező minőségben újra visszarakható.

Környezetbarát térkő

Ha szükséges a bontás, a térkő felszedése kézileg, a környezet szennyezése nélkül megtörténhet. A térkő nemcsak környezetbarát, de költséghatékony is. Hiszen bontás esetén nincs zaj, füst, szennyezés, és nincs szükség drága gépekre, bontókalapácsokra, elszállításra. A felbontott térkő teljes egészében újra lerakható, a korábbival teljesen megegyező minőségben.


Hosszú távú befektetés

A térburkolat kivitelezése lassabb, időigényesebb folyamat, de a végeredményt tekintve megéri a befektetett munka. A térkő a felsorolt előnyei és stílusos megjelenése tükrében hosszú távon a legolcsóbb és legpraktikusabb térburkolási megoldás.


TÉRKŐ GYÁRTÁSA és minőség

A térburkolókő előregyártott betontermék. A térburkolókő gyártása a térkőgyártó üzemben gondosan ellenőrzött körülmények között történik. Az így készült térkő nagyszilárdságú, fagyálló, méretpontos. Az építési területen történő betonozáskor sosem lehet olyan jó betont készíteni, mint amilyen a térkő anyaga: helyszíni betonozáskor a hagyományos kézi keveréssel nem lehet beton alkotórészeit pontosan adagolni. Transzportbeton használatakor sem lehet a beton víztartalmát jól beállítani és nehéz a betont igazán jól bedolgozni. A térkő minősége az előregyártás miatt garantált.

© JV-Raszter Kft. 2001-2014.