"Térburkoló kövek lépésről-lépésre"

preload

Tetra XXL Kagylóbarna

Tetra XXL Kagylóbarna Burkolólap

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

Tetra XL Kagylószürke térkő

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XL Kagylóbarna

Tetra XL Kagylóbarna térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Pannónia Mokka B13

Pannónia Mokka B13 térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Minőség

Minőségből nem engedünk

Cégfilozófiánk, hogy a kiváló alapanyagokat ötvözzük a modern gyártási technológiával. Ennek eredménye, hogy az általunk készített térkövek a legmagasabb minőséget képviselik

 

Mindent kézben tartunk. 

A gyártási folyamat minden mozzanatát ellenőrzés alatt tartjuk. A térkő alapanyagát - a magas minőség érdekében - kizárólag a legjobb gyártóktól vásároljuk. A térkő gyártása a legmodernebb technikát képviselő számítógép-vezérlésű, automata berendezésekkel történik. Jól képzett szakembereink gyártás közben minden egyes térkövet folyamatosan ellenőriznek. Így a gyárat csak olyan térkövek hagyhatják el, amelyek a vonatkozó minőségi előírásoknak minden tekintetben megfelelnek.

 

 

100%-ban megfelelőek. 

Az ÉMI Zrt. országszerte rendszeresen ellenőrzi a kereskedelmi forgalomba helyezett építőipari termékeket, így a térköveket is. A vizsgálat során ellenőrzik a térkő nyomószilárdságát, fagyállóságát, kopásállóságát, mérettűrését. Minőség iránti elkötelezettségünket fémjelzi, hogy az általunk gyártott térkövek eddig minden esetben 100 százalékban megfeleltek az engedélyhez szükséges követelményeknek.

© JV-Raszter Kft. 2001-2014.