"Térburkoló kövek lépésről-lépésre"

preload

Tetra XXL Kagylóbarna

Tetra XXL Kagylóbarna Burkolólap

 

Burkolólap

 

akciós ár: 8890 Ft/M2

Tetra XL Kagylószürke

Tetra XL Kagylószürke térkő

 

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Tetra XL Kagylóbarna

Tetra XL Kagylóbarna térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 6604 Ft/M2

Pannónia Mokka B13

Pannónia Mokka B13 térkő

 
Kedvencekhez ad

térkő

 

akciós ár: 3556 Ft/M2

Cégismertető

Térkővel kikövezett úton járunk

Cégünk, a JV-Raszter Kft. Kecskeméten 1997 óta foglalkozik térkövek és más, az építőiparban használatos előregyártott betontermékek előállításával és forgalmazásával.


Dinamikus fejlődés 

A magas minőség iránti elkötelezettségünk az üzletpolitikánk meghatározó pillére. Kezdetektől kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy térköveink és az általunk nyújtott szolgáltatások a vásárlóink maximális megelégedésére szolgáljanak. Az általunk gyártott térkő iránti kereslet a kezdetektől folyamatosan emelkedik, ennek köszönhetően cégünk napjainkban is dinamikusan fejlődik. Megbízhatóságunk, tisztességes üzletpolitikánk pedig országszerte visszatérő partnereink növekvő számában is megmutatkozik. 


Óriási raktárkészlet

Jó minőségű térkő választékunkat gazdag szín- és formavilág jellemzi. A vásárlók széles rétege megtalálhatja nálunk otthona térkövét. Kecskeméti telephelyünkön folyamatosan 15-20 ezer négyzetméternyi térkő-raktárkészletből biztosítjuk vevőink zökkenőmentes, azonnali kiszolgálását.


Mindent egy helyen

Térkőválasztékunk előzetesen honlapunkon megtekinthető. A weboldalainkon nemcsak a térkő árak, az akciós térkő árlista és térkő katalógus ismerhető meg, de a térkő saját kezű lerakásához is komoly, hatékony segítséget nyújtunk.


Az ország minden pontján

Az általunk gyártott, magas minőségű térkő ma már az ország számos pontján elérhető viszonteladói hálózatunk jóvoltából. Így Ön is kiválaszthatja lakhelyéhez legközelebb eső partnerünket, ahol megvásárolhatja otthona stílusához tökéletesen illeszkedő térkövet. A burkolatok házhozszállítását önrakodós gépjárművekkel végezzük.


Segítség tervezéshez, kivitelezéshez

Telephelyünkön a viszonteladók mellett magánszemélyeket is kiszolgálunk. A térkő kiválasztásához, a szükséges mennyiségek kiszámításához, a burkolati minták tervezéséhez teljes körű segítséget biztosítunk. Értékesítő munkatársunk nemcsak a telephelyünkön, hanem igény esetén a kivitelezés helyszínén is készségesen nyújt tanácsot a térkővel kapcsolatos bármilyen kérdésben.


Elégedett ügyfelek

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük. Örömmel és megelégedéssel osztja meg tapasztalatait ismerőseivel, miszerint a JV-Raszter által gyártott térkő stílusában, esztétikumában hosszú távon emeli otthona, vállalkozása külső megjelenését.


© JV-Raszter Kft. 2001-2014.